۴ پاسخ

سلام این حالت آخر بارداری طبیعیه دارین واسه زایمان آماده میشین

وای دیشب من خودم اذیت شدم رفتیم بیرون راه زیاد رفتم خودشو سفت کرده بود که تا صبح نتونستم درست بخوابم خداروشکر امروز خوب بود نگران نباش خستگی زیاد مادر روش اثر میذاره دراز بکش اینجور مواقع و شکمت رو با روغن زیتون ماساژ بده البته من خالم امروز تلفنی بهم گفت نمیدونستم اثر داره ولی گفت خیلی اثر داره

عزیزم آخرایی دیگه طبیعیه

آخی دختر منم همینجوریه زیاد راه برم خستش کنم خودشو مثل توپ سفت میکنه باید به نظرم استراحتتو بیشتر کنی