۶ پاسخ

سلام سلنای منم شب ادراری داشت البته مقطعیه .سعی کردم شبا از غذاهایی با طبع سرد پرهیز کنم تقریبا هرشب چایی نبات میدادم ب مدت ۲ هفته الان اصلا نداره بعضی اوقات هم خودش بیدار میشه و دستشویی میره

سلام عزیزم ببرش یه دکتر متخصص کودکان دختر منم اینطوری بود بردم ازمایش و سونو گفتن که اعصاب مثانش شله و دارو دادن گفتن یه سال باید بخوره تا خوب بشه الان دیگه شب ادراری نداره البته تا صبح یه بار خودم میبرم بازم امتحان کن

عزیزم سردیجات زیاد نخوره یکی دوساعت قبل خواب مایعات زیادبهش نده قبل خواب حتما دستشویی بره ودرطول شب خودت واسه دستشویی رفتنش بیدارش کن واسش دیگه عادی میشه که خودش هر وقت دستشویی داشت بره

از دلایل اصلیش استرس و خوردن سردی ها هست...تو این مورد طب سنتی خیلی میتونه کمکتون کنه

ممکنه از چیزی ترسیده باشه .شاید یه شب ک خابیده یه چیزی یا یه کسی را دیده و ازش ترسیده این تو ذهنش مونده و حس میکنه هر شب اون اتفاق میوفته.
البته این از نظر روانشناسی بود وگرنه درستش همونه ک ببریدش پیش پزشک متخصص کودکان

سلام قدیما میگفتن ۱تیکه نبات بدید بخورن شاید سردیش میکنه