۶ پاسخ

اگه وزن تولدش 2 کیلو بوده طبیعیه و اشکال نداره اما اگه بیشتر بوده باید به وزن گیریش کمک کنی بهش حبوبات جوانه زده بده چون به رشد کمک میکنه ...
تووفرنی هاش و حریره و سوپ شیر و شیر برنجش یک قاشق خامه بریز...
غذاهاشو با روغن زیتون بپز
تو ماستش کمی روغن زیتون بریز
سیب زمینی و برنج و ماکارانی و مشتقاتشون یبوست میارن بهتره مصرفشونو حداقل کنی و وقتی میدی توش روغن زیتون بریزی و کته شو با آب قلم گوساله بپز...
سیب و موز بهش کم بده و بهتره اگ سیب میدی بخار پز کنی براش...
سویق بده...
اگ بچتون میخوره حبوبات جوانه زده رو چرخ کن و کمی تو ماست بریز با روعن زیتون به عنوان وعده اصلی غذا بهش بده خیلی کامله و...

سلام تو غذاش همیشه کره و روغن زیتون بدون بو بریز خیلی مقدسه و واسه یبوست هم خوبه سیب زمینی ابپز بهش بده زرده تخم مرغ بهش بده واسه وزن گیری خیلی بیسکویت مادر .کته اینا واسه وزن گیری خوبن

دختر منم دو ماهه رو ۸ و ۱۰۰ مونده
هی یکم اضافه میکنه دوباره کم میکنه
برا یبوست هم آب هویج من دادم به دخترم بهتر شده

سلام دندون درآورده یا نه

ازکی وزنش همینه

توغذاهاش سویق بریز.سرلاک بده بخوره.آب قلم.آبگوشت.پای مرغ همش خوبن.برایبوست.شکمشو باروغن زیتون ازسمت راست بصورت نیم دایره ماساژبده.پاهاشوحالت دوچرخه ورزش بده.نبات حل شده توآبجوش بده.کره وروغن کرچک بریزتوغذاش اگه میلش کشیدخال خالی بخوره.مقعدشو روغن زیتون بزن.صابونم باگوش پاکن بزن عالیه