سویق چی از همه بهتره برا وزن گیری؟

۶ پاسخ

در ترکیبات سویق کودک اصولاً تنوع آردها و سبوس‌های به کار رفته کمتر است و به نوعی برای هضم در بدن نوزاد آماده شده است. اگر شما انواعی از آردهای تف داده شده‌ را با هم مخلوط کنید، سویق کامل به دست می‌آید که یک بمب انرژی است. این سویق همان سویق کودک کامل است. دادن این سویق به کودکانی که مشکلات گوارشی دارند توصیه نمی‌شود. با این حال اگر کودک شما هضم خوبی دارد و عموماً دچار دل درد نمی‌شود، می‌توانید از سویق کامل به او بدهید که مراتب خواص سلامتی بخش بیشتری دارد.

سویق غلات کودکان یک ماده‌ی غذایی کاملاً مقوی و متشکل از آرد و سبوسِ چندین دانه‌ی مغذی و بسیار پرخاصیت مانند گندم، جو، برنج، عدس، سنجد، سیب و... است که می‌توان آن را با موادی همچون شیر، ماست، عسل و ... ترکیب کرد و به کودک داد. نکته‌ی مهم در مورد آن این است که مواد تشکیل دهنده سویق کودک یکسان نیستند و انواع مختلفی دارند، سویق گندم، سویق جو، سویق سویق عدس، سویق سنجد...  سویق جو و سویق گندم کودک به قدری مقوی است که حتی می‌توان آن را به عنوان یک وعده‌ی غذایی به کودک داد. اما سایر سویق‌ها برای میان وعده‌ی کودک بسیار مناسبتراند.

سویق کودک را می توان به راختی در خانه تهیه کرد در مطلب طرز تهیه سویق کودک با درست کردن انواع سویق خانگی آشنا شوید.

سویق خودش مخلوطی از چن تا جوانه هس باید سویق کودک بگیرید

سلام عزیزم پیامتون رو خوندم گفتم شاید بتونم کمکتون کنم.همسایه ای داریم که سویق درست میکنه ..و بعضی چیزایه دیگه ...کارش عالیه...ازهمه حای ایران سفارش میدن...سویق برا اشتهای بچها فوقالعادس...برا رشد دندون و رشد مو و استخوان سازی و سیستم ایمنی بدن عالیه....بچهاش تا سویق میخورن باهم دندون درمیارن اونم چندتا چندتا اصلا هم اذیت نمیشن....دخترن رفلاکس داشت دو هفته مرتب بهش دادم رفلاکسش خوب شد...داروهاشو قط کردم ...سویقاش مختلفن..زنایه باردار میان پیشش سفارش میدن برا رشد جنینشون که عالی عمل میکنه..برا اشتها و وزن گیری بچها عالیه...من و خواهرام برا بچهامون گرفتیم اونقدر خوب بوده که به همه پیشنهاد میکنم...ما تو عطاریامون هستن..ولی اینا تازن و و خیلی مقوی و بدون مواد شیمیمایی...قیمتاشونم متاسبه....اگر واقعا نیازت هست ۰۹۳۷۹۵۱۵۷۲۸از واتساپ بهم پیام بده بیا اونجا تا برات توضیح بدم اگر بخوای برم برات سفارش بدمـ....قیمتاشونن مناسبه

سویق کودک ک آرد تفت داره گندم و حو با سبوس و سنجد کامل،برا وزنگیری و رشد بچه ها خوب

سلام مامانا.بچم امروز فردا یه ساله میشه .وزنش ۸کیلیویه .اشتها نداره.هرچی میبرمش دکتر تاثیری نداره...

کودک.برنج.گندم.سنجد