۱۰ پاسخ

عزیزم از رو ضربان قلب جنین نمیشه تشخیص داد بعضیا میگن دختر بعضیا میگن پسر قوی یا ضعیف بودن جنین ب بنیه خودشه

عزیزم باضربان قلب مشخص‌ نمیشه ممکنه جنین درحال استراحت باشه و ضربان کم و زیاد بشه...ولی جنین من۱۶۰بود ضربانش و پسره

جنین زن داییم 168 واحتمال پسردادن حالا واسه شما نمیدونم غربالگری بری میگن

بالای ۱۵۰،دختره گلی

سلام احتمالا دختره

عزیزم با ضربان قلب جنین اصلا تشخیص دقیق نیست فقط با سونوگرافی تو هفته ۱۸ میشه جنسیت را فهمید

به این چیزا نیست واقعا
همش حدس و گمانه و یه جورایی کیف میده که آدم هی حدس بزنه که چی میشه چی نمیشه

مبارکه انشالله سلامت باشه ولی ازضربان قلب نمیشه گفت چون من ۱۳۲بود و دختره.خودمم قدامی هستم .هرچی باشه سالم باشه انشالله.

دختره به سلامتی

دختره نی نی منم همین قد ضربانش دختره