۱۳ پاسخ

این عکسو ببین دیگه همیشه وزنش تقریبی دستته

تو ٣٢ هفته ٢ كيلو باشه نرمال

تقریبا ۱۸۰۰گرم باشه

من ۲۸ هفته و ۵ روزم ک بود بچه ۱۲۸۵ بود بعد اون جدود هفته یی ۲۰۰ گرم اضاف کنه

من دیروزسونابودم۱۸۵۰زده

واسه من سی هفته و دو روز ۱۵۰۰
بهم گف چقد کوچولو موچولویه بچت
نمیدونم چیکار کنم ک تپل شه دیگه همه چی خوب میخورم مشکلم فقط گوشته😓😢

سلام برای من 1700بود

نرمال این سن بارداری ۱۵۰۰هستش

سلام جنین ۳۷ هفته موقع سزاریان شدیم وزن تقریبی چند کیلو بود

منم یه ساعت پیش سونو بودم ۱۴۲۰ بود هفته ۳۱ هستم بنظرتون چطوره؟

سلام مامانا من تو هفته ۳۱بارداریم دکتر پریروز سونو دادم دکتر گفت رشدش خیلی کمه ۱۲۰۰گرم بود خیلی میترسم سر پا هم هست به نظرتون وزن میگیره

مال من تو هفته ۳۲ ۱۶۵۰ هست

از ۱۸۰۰ تا ۲و ۳۰۰باید باشه بستگی ب جثه مادر و تغذیه تو هر فرد متفادته