۶ پاسخ

من سزارین شدم‌و واقعا راضی بودن و ۱۰ بارم برگردم‌عقب همین روش رو انتخاب میکنم ،از فرداش که اومدم‌خونه همه کار بچم‌رو خودم‌کردم و راحت راه میرفتم فقط موقع دراز کشیدن و بلند شدن آخر بخیه ام یکم میسوخت ولی قابل تحمل‌بود کاملا و با شیاف ها هم‌که کلا راحت بودم و اصلا انگار نه انگار زاییدم و بخیه دارم
از روز ۵ ام‌که حتی شیاف هم نذاشتم
اصلا نگران‌نباش خودش خیلی بهتر از اسمشه

سزارین خیلی بهتره واقعا اگه خوب عمل بشی و بی حسیت خوب باشه ک بعدا دچار عوارض نشی
من ک خیلی راضی ام

شرایط سزو داری مامان یکتا یا دل بخواهی میخوای سز بشی ؟

سلام منم سزارین کردم عالیه

سلام عزیزم منم سزارین شدم واقعا راضیم چون از طبیعی میترسیدم خیلی راحته.ان شالله به سلامتی زایمان کنی .

سلام من سز کردم واقعا راضی ام البته دردهای طبیعی هم کشیدم وقتی سزارین کردم دیدم چقدر این با اون فرق داره سزارین ی روز درد داری تا از رو تخت بیای پایین ک اونم با شیاف کنترل میشه ک دردشم ی هزارم طبیعی نیس تا ی مدت چیزای سنگین بلند نکنی ددیگ مشکلی نیس