۶ پاسخ

ازکم شروع کن بهش بده واینکه شیرکاملاسردنده یکم ولرم باشه وشیرین کن بانبات یاهرچیزی که خودت میدونی بچت دوست داره

سلام ن اشکال نداره فقط چون شیر گاو هضمش واسه بچه سنگینه باید با آب قاطی کنی اولا ک میدی بصورت نصف نصف شیر رو با آب مخلوط کن بعد اگه حساسیت نداشت بتدریج آبشو کم کن تا نهایتا آبو حذف کنی شیر رو یکم گرم کن بهش بده و با قند یا چیز دیگه مخلوط نکن ک بچه ب طعم خود شیر عادت کنه

خوب اگه خوب شده متونی بدی

شیر شبشو قطع کن در اصل باید از ۶ ماهگی قطع بشه ولی خوب حداقل به یک سالکی نیکشه شیر شب رو قطع کنید یعنی شیشه رو از ساعت ۱۲ تا ۶ صبح بهش ندین و اگه بیدار شد با لیوان بهش اب بدین سختیش یه هفتست ولی به نرور خوب بین این ساعت عمیق نیشه و برای شب بیدار نمیشه

سلام به نظرمن بادکترمشورت کن چون من به پسرم داده بودم باعث آلرژی شده بوددکترش باهم دعواکرد

دختر من هم نوزادی به پرونئین گاوی الرژی داشت
ولی الان مشکلی نداره
من هم این مشکل رو با دخترم داشتم دکتر گفت شیر شب زو قطع کن
سه شب اذیت شدیم،ولی الان تا بیدار میشه یکم اب میخوره و میخوابه
چون شیر شب دندون هارو خراب میکنه