دوستان بچه هاتون با چه بازی هایی سرگرم میکنید؟

۱۳ پاسخ

هیچی والا خونمو به هم میریزه سرگرم میشه خخخخخخ

هیچی کابینت بازی کابینتاروباز میکنه همه چیز ومیریزه بیرون😅😅😅

خودم باهاش بازی میکنم تو اتاقا میگرده میره سراغ کمد لباساش و اسباب بازیاش روزی هزار بارخالیشون میکنه من جمع میکنم با اسباب بازیاش و وسایل اتاقش بازی میکنه. سوارتابش میکنم.بالشت میچینم روشون راه میریم

دالی توپ بازی عروسکارو برمیدارم بجاشون حرف میزنم باهاش انقد دوس داره واسش شعر میخونم دس دستی میکنه ماشین بازی...

من ازاین بابت شانس آوردم چون دوتاهستن باهم سرگرم میشن

سلام عزیزم
با اجر بازیاش بازی میکنه
و حیوانات باغ وحش خریدم
دونه دونه اسمشو میگم با صداهاش یاد گرفته
با این حلقه ها که رو هم میشینه

اسباب بازیاشو بهش میدم بازی میکنه گاهی وقتا با خونه سازی روباهم میچینم میمونه بازشون میکنه

اتل متل باهاش بازی میکنم با ظرف و کاسه های اسباب بازی سرگرمه و لی لی حوضکم دوست داره و دنبال بازی و ...

سلام.
با کفگیر و ملاقه و قابلمه بیشتر بازی میکنه. هراز گاهی با وسایل خودش. ولی بیشتر با وسایل خونه بازی میکنه. هوو بنده شده. سراشپز

سلام مامان سلین جان این شربت روکه گفتی قیمتش چنده بعدایرانی یاخارجی دارن کدومش بهتر کدومو استفاده کردی چطوری دادی چند وعده دادی

قایم بوشک بازی میکنیم اهنگ میزارم میرقصیم قابلمه ملاقه میاره میزنه بهم ازصداش خوشش میاد.دبه میاره توپ میندازه توش توخونه میچرخه بازی میکنه خداروشکر احتیاجی ب من زیادنداره خودش باخودش بازی میکنه 😂😂😂😂

ولله فقط من بازی میکنم باهاش با اسباب بازیاش خیلی ماشین دوس داره از همه نوع ماشین داره اجیم میگه از پراید بگیر تا تراکتور😆😆😆😆همشون رو پخش میکنه تو اتاق بهم میگه بهشون هم دس نزنی میکشمت. دستش رو برام تکون میده از من یاد گرفته انگشت اشارم رو براش بلند میکنم اونم یاد گرفته

سلام اکثرا با باباش بازی میکنه و میرن از بس روتخت ورجه وورجه میرن میزنن بهم و میان پایین. پسر من کلا بابابا‌ش بازی میکنه