۵ پاسخ

سلام بله. طبیعیه

دلت دردمیکنه؟اگه کم باشه عادیه .من هنوزم حالت تهوع دارم پنج ماهمه.بعضی هاتاچهارماهوحالت تهوع شون خوب میشه بعضیاتااخربارداری دارن.

اره عزیزم تا سه ماه دوم عادیه

سلام به مامانای عزیزمن دیروز مراقبت داشتم سونوغربالگریمو دکتردیدگفت جفتت پایینه برام سونو نوشت برای دوهفته دیگه ممکنه کمردردم بخاطرهمین باشه سر دوتابچه دیگم نبودم خطرناکه

سیرابی خوبه واسه حالت تهو واس کمر دردم ب دکتر بگو ولی فک کنم عادیه منم زیاد کمر درد میشم. میتونی روغنم چرب کنی ی حولم رو گرم کنی بزاری درذش کم میشه من ک کار هرشبمه هنوز کمردردم