۷ پاسخ

انقدم که همتون استرس دارید سخت نیست ایبوپروفن مال تب سخته قبل واکسن نده بهش استامینوفن بده دردشو کم میکنه بعد 6 ساعت اول کمپرس سردو6ساعت دوم کمپرس گرم وسعی کن راه بره پاش بعدا اذیتش نکنه

قطره ندارم استمانیفون ایپوروفن دارم بهش بدم فردا

نیم ساعت قبل استامنیفون بده دوبرابر وزنش بعدواکسنشو زدی روزاول کمپرس سرد روزبعدکمپرس گرم خوب خوب میشه هیچ دردی نداره نگران نباش فقط قبلش قطره بده حتما که زود خوابش ببره

سلام عزیزم اینم یه امپوله سختی هست

دختر منم باید واکسن ۱۸ماهگی میزده ولی چون چند روز اسهال و استفراغ داشت نزدم دیگه الانم که کم کم موقع سیزده بدره وقتی تموم شد میبرمش ایشالا واکسنش بزنمش

نیم ساعت قبل واکسن پنج تا قطره استامینوفن بهش بدین بخوره بعد هم پاشو گرم بگیرین ایشالا که زیاد اذیت نمیشه هر بچه ای فرق داره

چون استامنیفن هم دردوساکت میکنم هم تب بر خیلی بهتر اگه نداری قبلی که واکسنشو بزنی برو بخر بهش بده بعدببرش اینجوری خودت اذیت نمیشی گل پسرمونم اذیت نمیشه