۶ پاسخ

سلام عزیزم بستگی داره که چند سالش حداکثر بازی کردن با بچه ۴۰دقیقه اس می تونی بازی های بکنی که تحرکش زیاد مثل قایم موشک یا بازی های که برد وباخت داره یه بار شما ببری یه بارم اون که بفهمه باید بعضی موقع ها شکست بخور و بازی تموم شه

سلام دوست عزیز.م. لجبازی بچه‌ها. و جیغ زدنشون یکجور واکنش و وسیله ای برای رسیدن به خواستها شون. اگر میخواهید این عادتش و کنار بگذاره. 1هیچوقتبا لجبازی و جی زدنش کوتاه نیاید. واگردانی کاری رو نباید انجام داد چه چه از لحاظ خوارکی یا هر چیز دیگری با این روش خواسته اشو انجام ندید در ضمن سن دخترتون چقدر ه؟بهش بگید تا گریه می‌کنی وجیغ میزنی اون کارو انجام نمیدم. بهش بگید برواتاق خودت هرچی میخوای گریه کن و جیغ بزن هر وقت تموم شد بیا بیرون شاید چند باری این کارو ادامه بده اما بعد از چندبار وقتی که مبینه با این روش خواستش اجابت نمیشه دیگه به عنوان یک راه بهش نگاه نمیکنه تنها بتوجهی به جیغ گریه در ضمن آزمایش خون برای کم خونی هم ببریدش معمولا کم خونی باعث عصبانیت و لج بازیه

سلام 30دقیقه بازی بابچه ها خوبه بعدش بهش بگید بیا کارای خونه رو باهم انجام بدیم که نه من زیاد خسته بشم نه توحوصلت سر بره اینکارخیلی خوبه عادتش بدین وقتی بزرگ بشه نمیگه وظیفه ی خودته کارای خونه رو بکنی من پسرم 2و10ماهشه توی همه ی کاراها کمکم میکنه

دختر منم دقیقا اینجوری بود بچه ها انرژیشون زیاده ولی ما بخاطر اینکه کارهامون زیاده زودخسته میشیم من وقتهایی که هوا خوبه و زیاد سرد نیست میبرمش پیاده روی حداقل یکساعت میبرمش و خسته اش میکنم یا تو خونه میدویم بالاخره بازیهایی که تحرکش زیاده بچه رو زود خسته میکنه لجبازیشونم کم میشه بچه ها وقتی احساس تنهایی میکنن و حوصله اشون سر میره لجبازی میکنن و نق میزنن فکر کنم شماهم اگه اینکارها رو بکنین دخترتون ارومتر میشه

سلام سنشون پسرمنم همینه فقط دلشون بازی میخواهد به نظرم بذار گاهی باخودش بازی کنه هواسش رو پرت کن وجلوش اسباب بازی بذار تا با خودش بازی کنه

سلام
بچهس دیگه اسمش روشه اشکالنداره بازم باهاش بازی کنید تاخسته بشه
بچه ها خستگی ناپذیرند