۶ پاسخ

شب یه غذای مقوی بهش بده تا کمتر بیدار بشه چون گرسنه اش میشه

عزیزم از دو سینه ات بهش شیر بده نزار بایکی سیر شه وبخوابه اینجوری زمان بیشتری می خوابه ....بعضی وقتا هم شیر نمیخواد چون بچه تازه یاد گرفته راه براه توی خوابم نمی خواد ساکن باشه سعی کن بالالایی بخوابونیش ....اگر گهواره داره بزارش توی گهواره اگر نه متکا بزار تا بفهمه جاش تنگه اینجوری آرامش بیشتری داره

سلام عزیزم،پسر منم اینجوریه گاهی وقتا تا صب خیلی ییدار میشه ی وقتای هم کم بیدار میشه....غذاشم معمولا خورده و سیره اما نمیدونم چرا این همه بیدار میشه...ان شاالله هر چی بزرگتر میشن بهتر شن

دختر من گاهی اوقات 3 بار تا صبح و گاهی اصلا بیدار نمیشه...
شب شکمشو خوب سیر کن که مثلا اگه ساعت 11 میخوابه تا 4و 5 صبح اصلا بیدار نشه...

سیرنمیشه تن تن پامیشه پسرمنم اذیت میکنه.شبا سیرش کن غذای مقویم بخور

سلام.عزیزم شام یه چیره مقوی بده کنارش اب هم بزار احتمالش زیاد تشنه میشه زود زود بیدار میشه و بارها نق زدن هم نباید شیر داد اونوقت عادتی میشه همون ساعت انسولین ترشح میکنه شیر می خواد.ولی اگه شب برای شام یه چیره مقوی بدی خوبم آب بدی که تشنه نشه خوب می خوابه ایشالله