۵ پاسخ

سلام خانمی تنبیه رو کلا کنار بزارین واینکه چون الان پسر شما همه چیز متوجه میشه وقتی حرف زشت میزن بگوین الان دهنت بوی بد میده.شیطون اومد تو جلدت.وبراش کتاب درمورد بچه های که حرف زشت میزن رو بخرین و بخوانی.شما چند بار این کار تکرار کنید جواب میده واینکه حتما وقتی حرف زشت میزن روبه روی خودش بشین بهش بگین.وبرای قهر کردن رفتن تو اتاق اصلا بهش توجه نکنی.واین کار رو هم حتما از یه جای یاد گرفت

سلام عزیزجون.پسرمن هم درست همین رفتاروداشت من وباباش بی اعتناشدیم به کاراش تاجواب گرفتیم هرکاری کرد اصلا اهمیت ندین انگارکه نشنیدین ایشالله که جواب بده راهکارم

اینکار کردیم جواب نداد بنظرتون اقتضای سنش نیست

مشاور به من گفت فحش دادن بچه کاملا طبیعیه و اقتضا سنشه گفت هرچی بگین نگو بیشتر تثبیت میشه اهمیت ندین خودتون هم حرف بد نزنین یادش میره محرومیت به موقع خیلی خوب هست مثلا بگین به خاطر کارت امروز شبکه پویا تعطیل هست یا پارک نمیبرم

لجبازی قطعا اقتضای سنشه اما با اهمیت دادن به هر نوعی چه پرخاش چه محبت بهش دامن زده میشه.به کارهاش تا زمانی که صدمه ای به خودش نمیزنه بی اعتنا باشین .ببنید منشا یادگیری کلمات بدش از کجاست از مهد همبازی کارتون یا .... سعی کنید حذفش کنید بچه ها توی این سن همه کاراشون رو طوطی وار انجام میدن یعنی میبینن که یاد میگیرن سعی کنید اون منشا رو از بین ببرین تا توی ضمیرش موندگار نشه