۶ پاسخ

طبیعیه.هروقت دراز کشیده هستی میخوای پاشی اول بشین بعدبلندشو

منم تو هفته بیست و پنج و بیست و شش بود ی روز دیگه از سرگیجه شدید نمیتونستم بشینم پزشکم بهم گفت اگ قبلا مشکل معده داشتی ب خاطر اون میتونه باشه ک متاسفانه من مشکل داشتم از قبل، بهم دارو دادن توی دو روز مصرف دارو خوب شدم

منم هفته۲۲هستم سرگیجه دارم دکتر گفت کم خونی هست

شایدکم خونی باشه

سرگیجه احتمال زیاد کم خونی داری حالا برای یک هفته دیگه آزمایش قندم رات مینویین اول هفت ماهگی

سلام عزیزم نگران نباش تو بارداری یکم سردرد عادیه ولی چیزای خون ساز مثل پسته عدس اسفناج بخور شاید کم خون شدین