۵ پاسخ

بچه ها در این سن در حالت طبیعی نباید شب ادراری داشته باشن... مگر اینکه ساعات پایانی شب، قبل از خواب زیاد نوشیدنی و میوه بخورن، یا محیط خوابشون خنک باشه، یا استرس و نگرانی داشته باشن....
اگر با کنترل تغذیه و دستشویی رفتن قبل از خواب این مشکل رفع نشد، باید ریشه ای تر بررسی کنین....ممکنه خواب می بینه و ریشه استرس داره....

سلام بعضی از بچه ها ارثی دارن و اینکه شما میتوانید به مدت یکهفته هر شب گل دخترتون رو شبی دوبار توی خواب بیدار کنید و ببرید به دستشویی اگه جواب نداد یا اینکه بچه ترس داره یا ببرید پیش متخصصص

علتها ی مختلفی وجود داره.شاید از چیزی ترسیده باشه.ممکن مایعات زیاد بخوره ودر طول روز تنبلي کنه بره دسشویی.شاید بخاطر موضوعی عصبی بشه....

شبا براش پودر بزرگ سیاه و پودر بلوط پخته رو باهم با یکم عسل شیرینش کنید بدین بخوره حتما خوب میشه منم برا دخترم همینکارو کردم نتیجه داد

میوه وآب قبل ازخواب کمتربهش بدید