۴ پاسخ

سلام عزیزم من فک میکنم بچه ها بازی کردنو بیشتراز هرچیز دیگه دوست دارن بهتره ساعتی رو شما ویا حتی پدرش تلوزیون رو خاموش کنیدوباهاش بازی کنید اینجوری هم بیشتر به حرفتون گوش میده وهم میتونید ساعت دیدن تلوزیونو کمتر کنید

سلام. دقیقا منم این مشکل رو دارم.اگرم نبینه باید روشن باشه. بعضی اوقات هم اگر برنامه ش تموم بشه گریه میکنه چرا تموم شده

با قصه راهنمایش کنید😊

سلام عزیزم دقیقا مثل فاطمه است اگر راهی پیدا شد بگید چون ما هر راهی بود رفتیم