۵ پاسخ

بله بده که دعواش میکنین تازه بچه حساس تر میشه و میبینه که شما داری از خواهرش‌طرفداری میکنی و اونو ترد میکنید زورش‌که به شما نمیرسه عغده ادشو سر خواهرش در میاره
بنظر‌من با مهربونی و نوازش همه چی حل میشه

سلام بله دعوا کردن بچه ها کار درستی نیست باید تا آنجا که می تونید تشویق کنید به نظرم یه دفتری تهیه کنید و برای کارهای خوبش ستاره بزنید وارد آخر جایزه بخرید واگر کار اشتباه کرد با کم کردن ستارهایش میتوانی آن چه را که قرار بود جایزه بخرید اگر این ستاره ها جمع شود از آن کم کنید این جوری تنبیه اش کنید

سلام عزیز مشاور پوست و مو هستم چیزی خواستید سوالی داشتید من در خدمتم

سلام عزیزم بله شما اشتباه میکنی چون داری حساسش میکنی بشین باهاش صحبت کن باهاش رابطه خواهر برادری را بازی کن تا بفهمه بعدا کلا بی تفاوت باش

سلام بله کار شما اشتباه نباید ب خاطر کار اشتباه پسرتونو دعوا کنین اگه پسرتون کار اشتباهی کرد باید بهش بگی کارت اشتباه بود اما بیا باهم درستش کنیم فکر کن اب ریخته بگو یه دسمال بیار باهم جم کنیم بعدش شما باهاش بازی کن ک بازی کردن یاد بگیره یه چند ماه ببر مهد کودک ک بازی کردن با بچها یاد بگیره با اگه دوست پیدا کنه خیلی بهتر میشه توخونه با ابجیش وقت بیشتر بزارین برای پسرتون تا دخترت پسرتون بیشتر ب محبت احتیاج داره برای کاری اشتباهش اصلا بهش گیر نده دعواش نکن فقط با محبت باهاش رفتار کن بعد یه مدت خوش میفهمه کدوم کارش اشتباهه دیگه تکرارش نمیکنه