۱۹ پاسخ

بعد از هر بارکه شکمش کار میکنه حتما با آب ولرم بشوریدش،وحتما هم پمادبزنید من پماد هیدروکورتیزون وکلوتریمازول به نسبت ۱ به ۳ میزنم،عالیه

اگع برای پیشگیری میخاید حتما بعد هربار که پاشو میشورید وازلین بچه فیروز بزنید کمی.عالیه .اما اگه سوخته و الان میخاید درمان کنید من کرم سودو کرم میزنم فورا خوب میشه.انگار اب روی اتیشه

سلام کرم فیروزمخصوص پای نوزاد

روغن نباتی خیلی خوبه

سلام عزیزم من از روغن فیروز‌ بچه استفاده‌ میکنم‌ هرباری که پوشکش‌ میکنم‌ این روغن‌ رو به پاهاش‌ میزنم‌ خیلی خوبه

سلام عزیزم هیچی مثل تتراسایکلین‌چشمی نمیشه عالیه

سلام از همه چی بهتر روغن جامد

ماستلا1.2.3 برای ادرارسوختگیه

روغن خوراکی بزن عالیه

پماد کرم کودک باریج برای من ک جواب داده البته بیشتر موقع ها باز میذارمش

سلام کرم محافظ پای بچه آردن عالی معجزه میکنه من برای پسرم استفاده میکنم فورا خوب میشه

سلام،نشاسته روبا آب قاطى كنين مثل خميربشه وقتى ميخواين پوشك كنين بمالين به پاهاش عاليهههه

وازلین استفاده کن ازهمه چیزبهتره

من روغن ارده زدم برا دخترم کوچکی خوب بود جاش نموند

منم دخترم همین طوربود اصلا باپمادجواب نمیداد ولی یکم روغن زیتون که زدم آب بود رو آتیش عالیه.هم ضرر نداره هم خوبه

ایپوزینک خوبه گلم

سلام دوست عزیز
سعی کنید بعد تعویض با اب ولرم بشوریدش خوب خشکش کنید
وازلین روغن زیتون هم خوبه

روغن بنفشه هم خوبه،روغن زیتون هم همین طور،

کلوتریمازول خیلی خوبه،روغن نباتی هم خوبه اگه میتونی روزا کمتر پمپرزش کن