۶ پاسخ

مگه آزمایش تیروئید ندادی؟چرا حرف همه رو باور میکنید عزیزم کسی که کم کاری تیروئید داشته باشه اونم خیلی شدید باشه فقط تو هوش بچه تاثیر میزاره و یکم کند ذهن میشه اگه تشخیص بدن تیروئید داری ی قرص هست که ناشتا باید بخوری انشااا... که چیزی نیست نگران نباش و استرس نداشته باش این خودش بیشتر از تیروئید ضرر داره که استرس داشته باشی

من داشتم اخرای سه ماه فهمیدم تیروییدم کم کار بود رفتم غدد الان دارو میخورم مشکلی هم پیش نیومده نگران نباش

سلام گلم اگه کنترل بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

سلام منم خیلی ازین موضوع میترسم چون تو آزمایشم مشکوک به تیرویید بودم. . امروز قراره برم متخصص.. مطمعن شم.. گلم مگه تو ازمایش روتین بارداری ندادی؟

نه عزیزم شما مگه ان تی ندادی؟اون تو جنین از لحاظ منگلیسم مورد بررسی قرار میگیره دیگه اگه جواب ان تی ت خوب بوده نگران نباس

سلام . من تازگی سونوگرافی کردم. دکتر گفته بچه هات سالمن و دوقلو هستن. شوهرم با شنیدن این خبر خیلی ذوق زده شد. خدایا شکرت😉😉😉😉😉😊😊