۳ پاسخ

سلام باید سعی کنید هیجانشو تخلیه کنی
میتونی بهش پیشنهاد یه بازی شاد بدی با بازی و شادی و کشتی گرفتن باهم هیجاناتشو تخلیه کن
سرسره بادی و ترامپولین برای تخلیه انرژی خیلی خوبه
سعی کن زیاد نکن و نه بهش نگی و وقتی عصبانی میشه حواسشو پرت کنی
پسر منم خیلی عصبی بود اما با این کارا آرام میشه

کلا فکر کنم سن ۴ سالگی خیلی سخته همه تو این سن‌مشکل دارن . انشالله که فقط خدا کمکمون کنه سریع این یک سال و رد کنیم

سلام عزیزم پسر من هم دقیقا همینطور مثل بچه ی شماست من هم میخواستم از بقیه کمک بگیرم شرمنده که نتوانستم کمکتون کنم