۸ پاسخ

وزن‌گیری جنین

برای هر مادر باردار زمان های انجام ویزیت های بارداری و آشنایی با آزمایش ها و سونوگرافی های مورد نیاز در طول دوران حاملگی مهم است. دانستن تست ها و معاینات دوران بارداری و تست‌های سه ماهه اول ، تست های سه ماهه دوم بارداری و تست ها و چکاپ های سه ماهه سوم بارداری کمک زیادی می‌تواند به نظم انجام آزمایشات باشد.

سونوگرافی سه ماهه سوم بارداری یا سونوگرافی روتین آخر

در این سه ماهه به صورت معمول یک سونوگرافی توسط پزشک یا ماما برای مادر باردار درخواست می شود. زمان انجام این سونوگرافی عموما بین هفته های 31 تا 34  بارداری است. البته این نکته را باید در نظر داشت که شرایط هر بارداری برای خودش منحصر به فرد است و ممکن است شرایطی وجود داشته باشد که به تعداد بیشتری سونوگرافی احتیاج باشد.

در سونوگرافی سه ماهه سوم چه مواردی بررسی می شوند؟

  • میزان رشد جنین با اندازه گیری های مخصوص از اندام ها
  • وضعیت قرارگیری جنین ( بریج بودن جنین یا سفالیک )
  • میزان مایع اطراف جنین (مایع آمنیوتیک)
  • موقعیت جفت و چسبندگی های احتمالی

🌸🌿🌸🌿🌸
🌿🌸🌿
🌸
♦️روش تشخیص زایمان بریچ

شیوع نمایش سفالیک (سر) در زایمان 95% ونمایش بریج 3-4% است.البته در اواسط حاملگی ممکن است جنین در وضعیت بریچ باشد ولی معمولا در رحم چرخیده و بصورت معمول در میاید؛ اگر تا هفته 36 حاملگی این چرخش روی ندهد بدلیل نزول جنین به داخل لگن ، احتمال تصحیح آن بسیار کاهش مییابد و جنین اغلب بریچ باقی میماند.
تشخیص وضعیت بریج در سونوگرافی راحت است ولی با مانورهای لئوپولد و سمع قلب جنین (محل صدای قلب در بریج بالای ناف است) نیز میتوان به نتایجی دست یافت.

🌸
🌿🌸
🌸🌿🌸🌿

سلام بچه من ۳ بار چرخیده اول بریچ بود بعد ۳ روز مونده به ۸ ماهم چرخید سرپایین شد بعد هفته ۳۴ بریچ شد بعد هفته ۳۶ رفتم گفت باز چرخیده سر پایین شده😁

بچه تا لحظه اخر میچرخع

خوبه که برای من بریچه، امکان چرخیدنش هست

خب خیلی خوبه زایمان طبیعی

اره تا هفته ۳۷ میچرخه

سلام أره منم اينطوري بودم بچم چرخيد