سلام برای پایین اومدن زردی چکار کنم

۵ پاسخ

سلام نگران نباشید،دختر من زرديش بالا بود بستری هم شد ولی زیاد پایین نیومد ،یکی از پرستارها گفت بچه روببر خونه اونجا هرروز چندبار خون ميگرفتن با رضایت آوردیم خونه خودم شيرخشت وترنجبين دم میکردم وميخوردم فقط خنکی زیاد میخوردم سریع زرديش اومد پایین ،

من ترنجبین خودم میخوردم ی لیوان ب بچع میدادم.روزی ی قاشق.عرق کاسنی و شاه تره هم میخوردم.قبل از غذا ی استکان.غذاهای سرد بخور.من رعایت کردم. تو دوروز .2درجه اومد پایین.

عرق کاسنی خوبه خودت بخوری

سلام لامپ مهتابی بالای بچه بزارین ....لباس زردنپوشین....چیزای خنک بخورین

میشه هم تو دستگاه بزارین هم قطره ی شیر خشت بدین یا اینکه خارنگبین بدین