۵ پاسخ

شیرتو تقویت کن تا سیر بشه مغزیجات خامه شیره انگور گوشت و .... مصرف کن تا شیرت مقوی بشه

دختر منم اینجوری بود بعد فهمیدم شیرم کم شیرتو بدوش بیبن چقدر کم بود کمکی بهش بده اگه هم زیاد بود شاید کولیک داره ببر دکتر

عزیزم بهتره ببری دکتر احتمال زیاد کولیکه سعی کن خودت هم مغز گردو و بادام و فندق و پسته رو بخوری هر روز یا همه رو آسیاب کن صبح تا صبح با یه قاشق عسل بخور شیرت تقویت بشه اگه کولیک. باشه تا 4 ماهگی رفع میشه

امروز از ساعت سه تا الان نخوابیده همه کارام مونده

سلام احتمالا شیرت کم قوه هس سیرش نمیکنه از منم همینجوره من در کنار شیر خودم شیر خشک هم میدم خیلی راحت تر شدم