۴ پاسخ

احتمالا سرماخورده یا عفونت داره اگ سرماخورده ک هیچ اگر ن ببر دکتر شاید عفونت باشه

سلام گلم ایناکه خلط نیس،اگه حالت چسبناکی داره شیرتون چربه که بهش میدین

خلط رو نمیدونم اما برارفلاکس دکتر به من کولیک از دادکه عالی بود دوسری خریدم بهش دادم دیگه ندادم قطعش کردم هنوزم داره ولی دارو روقطع کردم اخه شدید نیست که اذیت کنه

سلام خلط رونمیدونم از چ هست اما دخترم ک رفلاکس داشت دکتربرایش دایمتیکن و رانیتک و پدی لاک داد منم چنروز استفاده کردم ولی دیگ ندادم چون میگن دوره داره رفلاکس باید بگذره دورش ولی سعی کن بعدشیرآروغشوبگیری کمترازیه ساعت شیرش ندی واینک زیرسرشو بلند بذاری موقع خواب.وموقع شیرهم صاف نباشه حالت نشسته شیرش بدی اینا بیشتر تاثیر داره تا دارو من الان خداروشکر دخترم بهتره