درست است که ترشحات واژینال در اواخر بارداری طبیعی و معمول است ولی به راحتی می‌توان این مایع را تشخیص داد. مایع آمنیوتیک گرم و کاملاً شفاف است و معمولاً به صورت ناگهانی جاری می‌شود. برای اینکه از تشخیص خود اطمینان حاصل کنید با پزشک یا بیمارستانی که قرار است آنجا زایمان کنید تماس گرفته و اتفاقی که افتاده را با تمام جزئیات به مامای بیمارستان شرح دهید. او توصیه‌های لازم را به شما خواهد کرد.
پارگی کیسه آب همیشه نشانه نزدیک بودن زایمان نیست. این موضوع در مادران مختلف متفاوت است. در اکثر موارد درست چندین ساعت پس از پارگی کیسه آب انقباضات رحمی شروع شده و دهانه رحم باز می‌شود. ولی در بعضی افراد ممکن است، زایمان یک یا دو روز بعد از پارگی کیسه آب یا حتی دیرتر از آن شروع شود.

در صورت پارگی کیسه آب باید سریعاً به بیمارستان مراجعه کنید. از طرفی اگر با پزشک یا مامای خود تماس گرفته و پارگی کیسه آب تایید شد، حتماً پزشک نیز همین توصیه را به شما خواهد کرد. بعد از پارگی کیسه آب در صورت داشتن یا نداشتن انقباضات رحمی در هر حال تصمیم نهایی برای زایمان به عهده کادر پزشکی بیمارستان است. ممکن است پزشک متخصص زنان برای پیشگیری از خطر ابتلای جنین به عفونت تصمیم بگیرد نهایتاً تا 12 ساعت بعد به بارداری خاتمه دهد یا اینکه مدت بیشتری ( نهایتا 48 ساعت) برای شروع زایمان منتظر باشید...

۲ پاسخ

در طول بارداری جریان خون زیادی داخل گردن رحم ایجاد می‌شود که همین موضوع باعث افزایش ترشح می‌شود که به گفته متخصصان نیاز نیست خانم‌های بارداری نگران باشند چون بین زنان باردار نسبتا شایع بوده و معمولا بی‌ضرر است. از آنجا که این نوع ترشح در سه ماهه اول و سوم شایعتر است ممکن است بخواهید در این زمان از پدهای مخصوص استفاده کنید یا لباس زیرتان را مرتب عوض کنید و هنگام شستن لباسهای زیر از صابونهای بی عطر و غیرحساس استفاده کنید.

سلام عزیزم منم شقاق گرفتم خواستم بدونم اسم اون پماده چی بود ممنون میشم بهم بگید