۸ پاسخ

سلام گلم.نه اگر دیدی خیلی تبش بالاست هر چهارساعت یکبار بهش بده اگرم تب نکرد هر 6 ساعت بهش آستامینوفن بده عزیزم

عزیزم منم امروز زدم هر۴ ساعت قطره بده امشب تاصب باید مراقب باشیم دیگه که خدای نکرده تب نکنه

هر4ساعت یکباربده روزاول دردشواروم میکنه حتی اگه تبم نداره

نه بزار دوساعت دیگه هرچهارساعت باید بدی

عزیزم روزاول هرچهارساعت یکباربهش بده

روز اول هر ۴ ساعت بده

مامان عزیز اگه تب نداره نده چرا بدن بچرو به مسکن عادت میدید؟من دختر بزرگم دوسالو نیمشه هنوز با 1سی سی استامینوفن تبش آروم میشه بعد هم سن و سالاییش که اینطوری استامینوفن میخوردن الان شربت پروفن استفاده میکنن

هر ۴ ساعت یکبار باید بدی