۷ پاسخ

شش ماهگی زمان شروع غذاهای کمکی است و شما باید کودکتان را کم کم با غذاهای جامد آشنا کنید. نکته‌ی مهم این است که شما باید از انواع سبکتر شروع کنید و رفته رفته سراغ غذاهای سنگین‌تر بروید. یکی از بهترین غذاها برای شروع، حریره بادام است. حریره بادام ترکیبی از بادام درختی، شیر، شکر و آرد برنج است که طعم بسیار خوبی دارد و بیشتر کودکان آن را می‌پسندند. بعلاوه بسیار سبک است و گزینه‌ی مناسبی برای شروع است. به ندرت پیش می‌آید که کودک با خوردن حریره دچار مشکلات گوارشی شود و حتی جلوی بسیاری از مشکلات مانند اسهال را هم می‌گیرد. بعلاوه تهیه‌ی آن نیز بسیار ساده است به ویژه اگر از دستور طرز تهیه حریره بادام با پودر بادام استفاده کنید.

حریره برای وزن گیری نوزاد

غذاهای دیگری مانند سرلاک، فرنی و حتی سوپ هم می‌توانند گزینه‌های خوبی باشند. بهتر است تنوع را حفظ کنید تا کودک دلزده نشود. هر کدام از این مواد غذایی می‌توانند در حد متعادل به وزن گیری نوزاد شما کمک کنند و مصرف دوره‌ای از هر کدام  باعث می‌شود که کودک از خواص همه‌ی آنها بهره‌مند شود. در مورد حریره بادام شما می‌توانید آن را با یا بدون شیر تهیه کنید و حتی گاهی از آرد برنج و گاهی از نشاسته استفاده کنید. بنابراین دست شما در مواد اولیه بسیار باز است. طرز تهیه حریره بادام با آرد برنج و طرز تهیه حریره بادام بدون شیر را هر کدام به صورت جداگانه بخوانید تا با تهیه‌ی این دسر خوشمزه آشنا شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد حریره می‌توانید به مقاله‌ی طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد مراجعه کنید.

سوپ
پوره سیب زمینی با کره
سویق گندم

گلم لعاب برنج بده شما فعلا چون بچت کوچیکه ودچار مشکل نشه یبوست نگیره.لعاب هم وزنوبالامیبره هم مقویه

باسلام و روز بخیر دکتر سامیار به من گفتند که فعلا از سرلاک و حریره بادم استفاده کنم ارز دو قاشق چایخوری هم شروع کردم

من ازوقتی یک روزسرلاک گندم میدم ویک روزحریره بادام خیلی وزن گرفته سه روزهست که وارد٧ماه شده

سوپ که هنوز زود براش سرلاک بیرون براش نخر چون ارزش غذایی نداره براش فرنی و حریره بادام درست کن وقتی خنک شد یک پیمانه شیرخشک بریز حتما باید خنک باشه هواست باشه و اینکه ی قاشقم سویق کودک بریز خیلی زود وزن میگیره

سرلاک گندم خوبه