۵ پاسخ

عزیزم علتش چیه میترسه یا بدش میاد؟
از کیه اقدام کردید برای از پوشک گرفتن؟
کلا از پوشک نگرفتین ؟
این کتابیه ک من دخترمو ب کمک اون از پوشک گرفتم
بنظر من واقعا بهترین زمان فقط وقتیه ک خود بچه بخواد و تمایل نشون بده و دیگه پوشک نخواد چون اونجوری خیلی راحت تر میشه جداش کرد.
البته ما هم باید زمینه ش رو برای بچه ها اماده کنیم. الانم شما علتشو جویا شید
نمیشه الان دختر شما هم تو سنی ک بلاخره باید از پوشک جدا شه اونجوری خودش بیشتر اذیت میشه.یکم صبر و حوصله خرج بدید تا بتونه کلا از پوشک جدا شه.

سلام بچه تونو خیلی طبع دلش راه نرین که بذارین فقط داخل پوشک مدفوع کنه تشویقش کنید با هدیه دادن و ....یا که قرابیه براش بخرید اموزش بدین داخل اون دستشویی کنه

سلام اینطوری ک بده عزیزم باهاش سر ب سر کن تا تو دسشویی پی پی بکنه

سلام پسرای منم اول همینطور بودن فقط تو پوشک پی پی میکردن بعد اینکه از پوشک گرفتمشون به نظرم طبیعیه یه حسی مثل چندش از مدفوع دارن که حدود یکماه طول میکشه این حس کامل از بین بره نگران نباشید فقط کمکش کنید بگید ببین تو پوشک پی پی کردی چقدر پاهاتم کثیف شد اگه تو دستشویی میکردی خیلی بهتر و تمیزتر بود

سلام بهش نشون بدید ک وقتی تو پوشکش پی پی میکنه جلوش کثیف میشه و بو میگیره .عزیزم ب بچه ها یه چیزی رو زنده توضیح بدید بیشتر متوجه میشن ماشاالله ۳سالش هست پس اگه این حرفو بگید درک میکنه .دخترخانما حساس تر هسن نسبت ب اقا پسرا .😘