۱۲ پاسخ

قندزیره اب عالی طفلی حتما جایش درده

آبجوش نبات بدین خیلی خوبه. چایی نبات ندین بهش فقط ابجوش یکم نبات بریزین توش

من چای نبات میدم اتیش رو اب

عرق نعنا با اب قاطی کن بده بش سریع خوب میشه

من همیشه ازاون اول چایی نبات میدادم گرمیچرم میدادم خیلی خوب بود

عزیزم اگه از من میشنوی تا 3ماهگی پرهیز کن غذاهایی که باد داره نخور با میوه هم خودت راحتی هم بچت من تا 2ماه آب میجوشندم میخورم یکم شیر خشت از شریفان بگیر بندازتو آب حل که شد صاف کن بهش بده بخوره اگه شیرت صاف باشه بچت اروم میشه

غیر از مرغ و گوشت گوسفند و برنج بقیه غذاها رو حذف کن
لبنیات هم نخور

من تمام داروهای خارجی رو استفاده کردم هیچ کدوم فایده نداشت فقط با کاراوی میکسچر ایرانی که گیاهی هم هست آرومتر شد ولی اگر کولیکه بچه من با هیچ کدوم خوب خوب نشد فقط آرومتر شد

شکمشو گرم نگه دار.تایم شیردادنتو تنظیم کن هردوساعت خوبه.گریپ میکسچرنده دکتربرادخترم تجویزکرددادم معده اشو بهم ریخت.اروغشو بگیر. اگه نفخ داره دایمیتیکون بده هر۸ ساعت ۵ قطره درست میشه

گرایپ واتر خیلی خووووبه شربت نعناست هیچ ضرری هم نداره واقن بچه رو اروم میکنه و سازگاری داره

یکم بهش آب جوش نبات بده ش کمشو با روغن زیتون چرب حتما بعد هر شیر خوردن اروغش بگیر بچه دیگه بی تابی نمی کنه

شربت گریپ میکسچر خوبه من به دخترم میدم خوب میخوابه