۴ پاسخ

سلام اگه کسی سیگاری هست دور نگه دار دوم اسفند کمتر دود کن سوم زمان پخته غذا بغل نکن چون بخار غذا هرچند خیلی کم به بچه بخوره ریه بچه دچار آسیب شده ورفته رفته خطر سازه

سلام عزیزم
ماشاالله
شربت توسیان اطفال واسش بگیر ضدسرفه گیاهیه زود خوبش میکنه
بخورم بذار حتمنی

سلام عزیزم دانه به بده بهش.بخورم بزار.یه پارچه بردار یکم پشم گوسفندبزار توش دورشو بدوز ک خدای ناکرده خس خس سینه هم نگیره.

من وقتی دخترم سرفه میکنه دارچین و هل و رازیانه و دانه گشنیز و یه تیکه کوچولو لیما عمانی با یکم شکر میجوشونم ولرم ک شد میدم بخوره واقعا عالیه