۷ پاسخ

کمپرس سرد بزار روش تا دردش وکم کنه

بعداز بيست و چهارساعت اگه تب داشته باشه هر شش ساعت بايد قطره بديد چراهرچهارساعت ميدي؟

مامان ها شیر خشک آماده شده تا کی میشه داد و رو پکیج بزاریم بمونه گرم بشه تا هر ساعتی میشه داد

پاشویه کن کمپرس گرم و سرد بزار منم همین کار کردم برای چهار ماهگی پسرم الان پسرم پنج ماهه

سلام عزیزم.نترس امشب رو واسش کیسه آب گرم بذار براش وقتی ک خوابه. امشب رو نخوابی بهتره چون میگی تب داره.

تبش بالاس؟؟؟؟اندازه گرفتي؟؟؟

دردداره دیگه همون قطره شوهر4ساعت یکباربده بعدم کمپرس گرم بزاربراش ارومترمیشه