۹ پاسخ

اخه قطره برابچه ای کوچیک بهترومناسبتره اگه میتونی قطره بهش بده

سلام قطره استامينوفن مال نینیمونه ولی شربت مال بزرگترهاسمواظب باش ندي بهش خیلی ضرر داره

قطره استامینوفن مخصوص نی نی هاست که سدیم ساخارین داره و شیرین کننده ونی نی دوست داره شربت استامینوفن فرق میکنه دوزش قویه و سدیم ساخارین هم نداره .

سلام بله فرق میکنه قطره برا نوزاداس شربت برا بزرگترا کودکانه.ن قطره بهش بده عزیزم.
امیدوارم مفیدباشه😘🌷

سلام قطره خیلی بهتره از شربته اول اینکه تبوتنظیم میکنه دردوکم میکنه وبرانی نی ها بهتره ولی شربت بیشترتوبچه های بزرگتراستفاده میشه ودزش بالاتره ممکنه برانینی خوب نباشه مامان

اگه نداری بعدواکسن شیاف بزن منم قبلش قطره ندادم دیگه بعدش شیاف زدم

شربت ازقطره قوی تره

قطره روازمرکزبهداشتتون بگیری بهتردوبرابروزنش بهش بده شربتش روازکسی که واکسن بچتومیزنه بپرس که چه اندازه بهش بدی

نه عیبی نداره یه زره بهش بده شربتش قوی تر هستش وقت زیاد نده