۳ پاسخ

سلام عزیزم.بچه ها هرچندوقت یکباراخلاقشون عوض میشه ویه رفتارخاصی راانجام میدن فقط سعی کنین موقع لجبازی کردن وقهرکردن ودعوا و دادبیداد بچه ها خواسته هاشون براورده نشده.چون بعد که بزرگتربشن ازاین طریق میخوان به هدفشون برسن وفکرمیکنندکاردرستی انجام میدن وعادت میکنند.

سلام عزیزم.
رفتار بچه ها دوره ای هستش.نگران نباشید.ولی اصلا تن به خواستش ندید.با پدرش هماهنگ باشید.بهش بگید تا زمانی که گریه کنی یا داد بزنی اصلا به حرفت گوش نمیدم.چون متوجه نمیشم چی میگی.با قصه متوجه ش کنید که کارش خوب نیست.
انشاالله موفق باشید

عزیزم لجبازی یک طرف نیست واینکه هر شش ماه یه بار رفتار بچه ها عوض میشه سعی کنید وارد بازیشون نشین.اگه نه رو به کار میبرین دیگه کوتاه نیاین.ودر باره خواستهاش با گریه بی توجه باشین