۳ پاسخ

ببخشید بیش فعال یعنی چی

سلام از سه سالگی اگه تحت درمان قرار بگیره خیلی زود خوب میشه تقریبا4ماه بخوره خوب میشه پسر بزرگه منم پیش فعاله 3 سالش بود بردم دکتر گفت کلا 4 ماه بخوره کامل درمان میشه ولی شوهرم نذاشت داروهاشو بدم کلاس اول که رفت خیلی اذیت میکرد از طرف مدرسه فرستادن دکتر بلاخره شوهرم راضی شد به خوردن دارو الان سه ساله که دارو میخوره دکتر گفته باید تا13سالگی باید دارو استفاده کنه اگه پسرم کوچیک بود تحت درمان قرار میگرفت الان دیگه راحت بودم😢

سلام عزیزم بنظرم از 5 سالگی، باید متخصص روانشناس تشخیص بده ک واقعا بیش فعاله