۳ پاسخ

سلام عزیزم پسر منم همین جوريه خیلی سرشو میخواروند موهاشم میکشید بردم دکتر گفت از دندوتاشه ميخواد دندون در بياره ناراحت نشو خانومي

سلام.دخترمنم همینجوریه.بخاطرلثه هاشونه.التهابش میزنه به گوش واسه همینه سرشون واطراف گوششون رومیخارونن

پسر من هم اینطوریه ولی با شدت بیشتر بردم متخصص کودکان گفت ممکنه داره لثه سفت میکنه و باید حوصله داشته باشیم.اوایل من خیل ی عصبی میشدم.دستش رو نگه می داشتم.یه حالت خارش سرو صورت