۴ پاسخ

معمولا۳ماه. بجای شیر ماست بخورین.گل کلم. کلم. حبوبات.سیر. کافئین.تخم مرغ. تربچه.پیاز. ادویه جات.اینارو چند روز نخورین.آجیل. بادوم زمینی.غذای نفاخ نخورین. قبل اینکه بچه لج بیاد گریه جیغ داد با آرامش خوابش کنید.وقتی گریه میاد بغلش کنین قنداق کنین.پوست مادر ونوزاد بهم بخوره کولیک وبهتر میکنه . مکیدن هم میتونه سبب دل دردش بشه بهش پستونک بدین. براش لالایی بخونین یا صدای هود فن حمام صدای اب. صدای ضبط شده قلب انسان

میشه خورد بشرط اینکه دوروز اب بخورن و نفخشون گرفته بشه

سلام بعضی بچه ها تا سه ماهگی کولیک دارن بعضیاتا6ماهگی.البته حبوباتومیتونی وقتی خیس کردی یه بار آبشونو بریزی دوربعد بپزی اونوق نفخش کمتره.

سلام.معمولا تا۶ماه