۶ پاسخ

عزیزم مایعات زیاد بخور دوباره نرمال میشه

سلام عزیزم.مایعات بخور گلم .استراحت خواب کافی کارای سنگین هم نکن

سلام مایعات زیاد مصرف کن عزیزم و استراحت داشته باش

عزیزم استراحت کن و مایعات زیاد بخور بین حداقل 8 تا 10 لیوان در روز آب بخور
و تحت نظر دکترت باش.
مواظب حرکاتشم خیلی کنترل کن اگه کم شد برو نوار قلب
منم الان 3 هفته س درگیرم😶

سلام ,من شنیدم خانما میگن باید مایعات زیاد بخوری تا وضعیت نرمال بشه...

روش اول درمان کمبود مایع آمنیون، افزایش مایعات بدن مادر است. چون بین مایعات بدن مادر و حجم مایع آمنیوتیک در نیمه دوم بارداری تا مراحل بعدی رابطه مستقیم وجود دارد. روش دوم درمان،‌تزریق مایع به داخل کیسه آب از طریق شکم یا واژن است. در مواردی که ضربان قلب جنین افت پیدا کند،‌مایع آمنیوتیک به مدفوع جنین آلوده شود و مقدار مایع آمنیون به شدت کم شود، تزریق مایع را از طریق واژن انجام می‌دهند.»