۱۹ پاسخ

پنج روز بهش لعاب برنج بده بعدبراش فرنی درست کن حریره بادامم حالا حالا ها نده معدش بهم میریزه

سلام
بهتره از لعاب برنج شروع کنی
بعد فرنی و حریره بادوم و پوره

ازلعاب برنج شروع کن ب مدت هفت روزاول ی قاشق بعدش ی قاشق اضاف بده بعدش فرنی بده وحریره بادوم

سلام اگه تازه میخوای شروع کنی روز اول لعاب برنج ی قاشق بهش بده و هرروز تعدادقاشقش رو بیشترکن تا یک هفته بعدازیک هفته فرنی بعدش هم حریره بادام

اول ازلعاب برنج شروع کن که هم سبکه وهم نزدیک به شیرمادره

سلام عشقم اول بهش لعاب برنج بده یک هفته هر روز یک قاشق یک قاشق اضافه کن تا یک هفته بعد فرنی و حریره بادوم بده نوشه جونش بشه

من از فرنی و حریربادم شروع کردم با کته و ماست سیب زمینی با ماست میتونی بهش بدی صبح فرنی بده بعدازظهر حریره بادم بدم شب یا کته بده ساسیب زمینی قسمت بندی کن چه غذای بهش بدی سوپم خوب بهش بدی

میتونی پوره سیب زمینی پوره هویج بیسکویت مادر با خرما پوره نخود فرنگی و سوپ بدی میتونی تو سوپش مرغم بندازی

از لعاب برنج و سرلاک برنج شروع کن من اینکارو کردم روزی دو قاشق

سلام اول برای آشنایی معده اش لعاب برنج بده بعد فرنی بعد حریره بادام بعد پوره سیب زمینی و پوره هویج آخر ماه ۷ هم سوپ

فرنی سوپ حریره بادام و پوره سیب و موز از مقدار کم شروع کنید

سلام چندروزاول بهش شیره بادوم بده تاسیستم گوارشش تقویت بشه اینودکترتغذیه به من گفت بعدش بهش حریره بده

حریر بادام سرلاک فرنی بهش بد

سعی کنید غذاهای آبکی مثل فرنی حریره بهش بدین بعد کم کم به غذاش خوراکی های خودمون اضافه کنید مثل سیب زمینی هویج جعفری مرغ برنج میتونی حالت سوپ کنید با مخلوط کن لهش کن بهش بده

فرنی حریره بادوم لعاب برنج وـ...

عزيزم حريره بادام و لعاب برنج را شروع كنيد

دوهفته اول رو فرنی گلم

فرنى ابکى بهش بده کمتر زياد نه

سلام،آب سیب وآب هویج بده،موزهم می تونه بخوره،سوپ هم می تونه بخوره توش گوشت یامرغ بریز