۸ پاسخ

نه مسکن تاثیری نداره.فقط چرک خشک کن بااحتیاط با دستور پزشک.پنی سیلینم اصلا چون شیرو خشک میکنه.

ضرر داره بجاش استامینوفن ساده بخور

اگه بتونیدنخوریدکه بهتره چون دکترمیگه وقتی سرماخوردی فقط قرص سرماخوردگی بدون کدیین بخورژلوفن چندبرابرقویترازکدیین میشه

سلام من یدونه ژلوفن خوردم بنظرتو خطری داره

سلام ببخشید سرما خوردگی گرفتم تب لرز دارم ایا میتونم قرص ژلفون یااستامینفون مصرف کنم

سلام.اره نخوری بهتره.فقط استامینوفن ساده بی ضرر هست.اونم مقدار کم.اگه زیاد بشه اونم مضر هست

سلام.اگه نخوری بهتره. اگه واجبه بخوری. استامینوفن بدون کدیین بخور

آره نخوری بهتره