۳ پاسخ

دمنوش سنبل الطیب،به لیمو،بابونه،تو غذاهاتون هم زعفرون بزنید ،کلا غذاهای گرم رو بیشتر کنید و غذاهای سرد رو کم کنید، گل گاوزبان تا زمانی که بچه شیر میدید نخورید خوب نیست

سلام عزیزم گردواسفناج آووکادو توت فرنگی تمشک سیاه قارچ پیازگوجه تخم کتان سیب امتحان کن نتیجشومیبینی

استاخودوس.گل بید مشک.گل گاو زبان اینا برای درمان افسردگی مناسب