۵ پاسخ

سلام اره منم سر بچه اولم بچه میخابید دلم میگرفت خیلی گریه میکردم همش غصه تو دلم بود خیلی اذیت شدم سر بچه دومم همین حالت پیش امد منتها یکم اطلاعات جمع کرده بودم در مورد افسردگی بعد زایمان یکم بهتر از زایمان قبلی م بود عزیزم اهنگ بزار لباس های رنگی بپوش حتما ورزش و پیاده روی داشته باش وقتی برای خودت بزار و کارهای مورد علاقه تو انجام بده خوردن سردی ها رو قطع کن گرمی جات بخور زعفران گلاب تنها نمون مهمانی برو دعوت کن برای خودت تنوع ایجاد کن اگه با تمام این تلاش ها بازم نشد حتما پیش مشاور برو نزار مشکلت بیشتر بشه من سر بچه اولم نمیدونستم افسردگی گرفتم بعد ها فهمیدم افسردگی بعد زایمان بوده در هر صورت هیچ کس غیر خودت نمی تونه بهت کمک کنه محیط خونه تو از یک نواختی در بیار انشاله که زودتر خوب بشی

من بعد چهلمم داشتم اره دل تنگ بچه میشدم ولی شوهرم کاری میکرد از اون عادت در بیام بیشترمیرفتم بیرون تا فکرش دربیام

بله تا چهارماه افسرده بودم خیلی سخت بود مراجعه به روانپزشک میتونه کمک کنه

من که نه اون نه ماه و داشتم نه این چهارماه و میشه سیزده ماه

عزیزم چرا؟؟؟اگه درد و مشکلی دارید حتما برید دکتر،وگرن ک کارتون اشتباه عزیزم اگه افسردگی با ی مشاور حتما صحبت کنید چرا تا الان ی فکری نکردین؟؟؟