۷ پاسخ

سلام گلم باید قانونا دکتر کودکان ببری نوزاد رو. من توی ده روزگی بردمش نفخ شکمش زیاد بود اول کولیف تجویز کرد پنج تا قطره هشت ساعته. گفت اگه زمانی دلدرد شدید گرفت کولیک میکسچر بهش بده. یه مدت گذشت مرتب دلدرد داشت و یبوست گرفت که کولیک میکسچر رو مرتب بهش دادم خورد 8ساعته بود. اما هنوز نفخ زیاد داشت و یبوستم میگرفت. الان گل گریپ هشت ساعتی 2/5 سی سی دایمتیکون 10 قطره هشت ساعتی و پد ی لاکت 5 قطره روزی یه بار بهش داده . واقعا عالیه الان مشکل نفخش رو کامل رفع کرده. البته عزیزم همه این دا و ها که گفتم باید دکتر بهتون بده چون اول هر کدوم برا یه سنی هست دوما هر بچه ای یکی بهش میسازه. مثلا از نظر شدت اثر کم اثر ترینش کولیف هست بعد کولیک میکسچر بعد گل گریپ
هر کدومش که دکتر بهش بده و به بچه تون بسازه و مشکلش حل کنه هر بار ک تموم میشه باز باید از داروخونه بگیری استفاده کنی. تا زمانی ک دلدرد بچه تون کنترل میکنه

سلام ببر دکتر بهتره شربت سرخود دادن بده عزیزم..ممکنه یه شربتی به بچه من بیاد بدرد نی نی شما نخور ه

پدی لاکت خوبه

ببرش دکتر دارو سرخود ندش عزیز

سلام شربت گرمیچر از عطاری یا داروخونه برا دل دردش خوبه و یذره چهار زیره با نبات دم کن بهش بده اندازه دو سه قاشق انشالله خوب میشه

بایدببریش دکترتادکتربراش تجویزکنه

قطره کولیف من برادخترم استفاده میکنم عالیه پدی لاکت هم خیلی خوبه