۵ پاسخ

سلام طبیعی همراه باکاندوم روش مطمئنی هست قرص عوارض داره آمپول علاوه برعوارض پریود که نمیشی همش استرس داری که بارداری یانه وایودی هم ممکنه لکه بینی پیدا کنی چون به همه نمیسازه

منظورت کدوم قرصه

مصرف قرص عوارض زیادی واسه خانوما داره و خوب نیس اگ از کاندوم استفاده کنی بهتره وهم میتونی از روش آی یو دی هم خوبه

بعد زایمان ب مدت شش ماه میتونی از قرص استفاده کنی البته باید شیر دهی باشه

به نظر من قرص نخور همون طبیعی بهتره عوارضم نداره منم طبیعی جلوگیری میکنم