۹ پاسخ

ولی میانگینی که من ازخانم های باردار گرفتم اینکه پسر دارها گفتن بچه سمت چپمونه .دختر دارها سمت راست بودن بچه ها شون

سلام با ضربان نیست.مال بچه من 167 بود پسر بود

ضربان قلب نی نی من ۱۶۶ بود دختر بود

ضربان قلب جنین هم مثل موقعیکه به دنیامیاده... آدمای بالغ ضربان قلبشون بابچه ها یکی نیس... نوزاد باکو کان یکی نیس... جنین هم نسبت به هفته و روز ی که داره ضربان قلبش متفاوته...

جنسیت از رو ضربان قلب براوقتی که ماه بچه زیاد باشه ازپنج به بعد ولی قبلش نه چون واقعا ضربان قلب بچه ها بالاست و نمیشه تشخیص داد

سلام به نظر من که خیلی درست من دوقلو باردارم ویکشون۱۳۸اونی یکی۱۴۰بود و‌جفتشون پسر بودن

سعی کنید به این حدسیات فکر نکنید
من سونو ۱۱ هفته ۱۷۱ بود همه گفتن جون زیاده دختره
هفته ۱۷ ضربان شد ۱۴۸ و جنسیت هم گفتن پسر

نه گلم زیاد ربطی نداره ضربان قلب بچه ی من بالا بود دکتر گفت پسره سنو گفت دختره

منم ۱۶۰ بود دختره میگن از ۱۷۰ به بعد پسره