۱۶ پاسخ

من هر دورو استفاده میکنم ب نظرم کیفیتشون یکیه ولی مولفیکس قدش خیلی کوتاهه اگه بچه تو خواب زیاد پی پی کنه از پشت میزنه بیرون وبی مای بیبی بلنده بهتره

من دوتاشو استفاده کردم به نظرم مای بیبی بهتره

من مای بیبی استفاده میکنم خیلی خوبه چسبشم محکمه

سلام من مولفیکس سایز 3استفاده میکنم برای پسرم خیلی هم راضی ام بوی خوبی هم داره
عالیه پیشنهاد میکنم شما هم استفاده کنید

مولفیکس بهتره چسب هاش هم محکمتره ...

جفتش خوبه من مایبیبی استفاده میکنم

مولفیکس فقط سایز یکش خوبه سایزای دیگس اندازش استاندارد نیست دوستم میگفت از پشت میزنه بیرون چون کوتاهه

من برا پسرم مولفیکس استفاده میکنم راضیم

من برای پسرم مولفیکس استفاده میکنم خیلی خوبه

صد البته که مولفیکس البته این نظره شخصیه منه

مولفیکس ، هم چسبش هم اینکه یه خطی روشه ک اگه بچه بیش از حد جیش کرده باشه اون خط تغییر رنگ میده.

مولفیکس به خاطر کشهای کنارش بهتره ک بچه نم نمیزنه

مولفیکس خیلی خوب قدرت جذبش بهتر وقتی بچه داخل پوشک میمی کنه سنگین هم نمیشه راحت واسه کمتر بچه ای هم بهش حساسیت نشون میده

منم مولفیکس استفاده میکنم خیلی خوبه..قیمتش هم مناسبتره

مولفیکس استفاده میکنم خیلی راضیم

نمیشه بگی کدوم بهتر من بچه ی اولم مای بیبی مبخرم و حساسیت نشون نداد والا ن ب این بچم ملفیکس خریدم حساسیت نشون داد دوباره مای بیبی خریدم عالی بود