۱۱ پاسخ

سلام بستگی به خوردنش داره من وقتی اب نبات اب قند و شیر و خشک و اینجور چیزا میدادم روزی پنج شیش تایی میشد ولی شیر خودم روزی دو سه تا

۵ یا ۶ بار شباهم ازاد میخوابه پسرم

سلام من چون مشنباگره ای خریدم هر یه ربع عوض میکنم اگرم مای بی بی باشه جای بریم مهمونی چیزی هر ۶ساعت بستگی داره که اب چقدخورده باشه یاشیر هرچی غذاواب وشیربخوره ساعتش کمترمیشه چون خیس میکنه ،خلاصه بستگی داره که چقد شیربخوره یااب وغذا

من هر چهار ساعت یکبار دخترمو عوض میکنم،شبها هم چون تقریبا جاش خشکه تا صبح عوض نمیکنم تا هفت صبح

دکتر اطفال میگه پوشک حداکثر هر۵ ساعت باید تعویض بشه اگه مدفوع کرد که زودتر

سلام‌من که روزی ۷ بار تا ۸ بار عوض میکنم پسرم عادت کرده تا ی ذره جیش یا پی‌پی‌میکنه شروع میکنه گریه کردن ولی شما اینکار نکنین روزی ۳ تا ۴ بار عوضش‌کنین که عادت کنه

8_10تا...ک بستگی ب تغذیشونم داره...میگن وزن گیریشون خوبه

روزی هفت هشتا میشه چون میترسم دخترم عفونت بگیره خیلی حساسم هر دفعه میشورم وبا لوسیون چربش میکنم

بچه وقتی مدفوع میکنه که باید همون وقت عوضش کرد
من روز ۷بار عوضش میکنم تقریبا هر ۴ ساعت یکبار چون اذیت میشه و گریه میکنه

5-6 تا

۵ تا اینا میشه