۸ پاسخ

نان نده براش خوب نیست چون ریفلاکس داره.آپتامیل پپتی بده

دخترم رفلاکس داشت شیرخشک آپتامیل بهش دادم همه چیزش خوب خوب شد

سلام عزیزم من پسرم رفلاکس داشت نان دادم بهش تا میخورذ همه رو بالا میورد دکتر گفت باید ای آر بدم بهش. و اینکه شربت رانیتیدین هم داد که گفت صبح و شب قبل از شیر خوردن بدم اونم 1.5 میل

بله عزیزم ببلاک ای آر باید بدی بهش،کلا شیر خشک نان زیاد خوب نیس

سلام صد در صد عوض کنید ببلاک ار ی براش بگیر و رانتیتین برای نوزادان از دارو خانه بگیر هر شب بهش بده دختر من رفلاکس داشت من بردم دکتر شیر خشک و عوض کرد و شربت معده هم داد

شیرخشک نان واسه بچه رفلاکسی خوب نیست
باید شیری بگیری که ال اف روش زده باشه مثلا من بیومیل ال اف گرفتم تعداد دفعات بالا آوردن پسرم خیلی کم شده

عزیزم دختر منم رفلاکس داره دکتر گفته شیر خشک نان اچ آ بدم بهش خیلی خوبه

باید دکتر بگه ولی من ببلاک آی آر میدادم و بیومیل ک دومی بهتر بود