سلام اين قطره پدي لاکت که ميگن مال چيه؟

۶ پاسخ

سلام رفلاکس و کولیک

در حقیقت باکتریای پروبیوتیک و خوبه.که باعث میشن گوارش بهتر عمل کنه.مثلا این باکتریا عوارض ندارن.و وقتیم ک جایگزین بشن توی سیستم گوارش باعث کارکرد بهترش میشن پس کولیک و نفخ از بین میره به بچه های اسهالی هم میدن چون این باکتریای خوب جایگزین باکتریای بیماریزا و بد میشن پس اسهالم خوب میشع

بله کمک میکنه واسه تکامل گوارش وکولبک نوزادبهتر میکنه

سلام دکتر بخاطر رفع اسهال دخترم بهم داده خیلی خوبه برای نفخ هم هست البته داخل بروشور تو جعبه اش نوشته همه چیزو هم اسهال هم یبوست هم نفخ یک قطره ای هست که اصلا عوارض نداره

سلام عزیزم برا نفخ و دلپیچه اس

سلام برای یبوسته.ولی من اگه جای شما بودم به جاش ترنجبین میدادم به بچه م