۴ پاسخ

بهتره بیسکوییت مادر رو از نه ماهگی شروع کنید الان زوده سرلاک هم خوشمزست میتونید بدید یا خودتون با ارد برنج براش فرنی یا حریره بادوم درست کنید

سلام عزیزم اره می تونی بدی سرلاک گندم و میوه خیلی خوبه بعضی بچه ها سرلاک برنج نمی خورن

اره عزیزم،بیسکوئیت مادر هم میتونی با آب گرم مخلوط کنی یه طرف بزاری روش تا یه کوچولو حالت دم کشیدن پیدا کنه بعد میتونی ولرم که شد بدی نی نی😉

سلام گلم اره سرلاک برای ۶ماه ب بعده .میتونی بدی حتی میتونی بجای سرلاک برنج اسیاب کنی ک ارد برنج بشه و بادامم اسیاب کن قاطی کن وبعد پخت کن براش